biss Livres en français boutiques-francophones Protegez vos photos et videos personnelles vpcflyout Furniture Nouveau Kindle Paperwhite Films selection Jazz, Blues et musique actuelle Exercice Tools ca_ty_gno

Commentaires des clients

4,5 sur 5 étoiles11
4,5 sur 5 étoiles
5 étoiles
6
4 étoiles
5
3 étoiles
0
2 étoiles
0
1 étoile
0
Format: PaperbackModifier
Prix:18,51 $+ Livraison gratuite avec Amazon Prime

Votre évaluation(Effacer)Évaluez cet article
Partagez ce que vous pensez avec les autres clients

Un problème s'est produit lors du filtrage des commentaires. Veuillez réessayer plus tard.

le 26 août 2011
This is a very well written and surprisingly non-technical description of the mechanics of yeast fermentation. There are many practical examples and common mistakes which was very interesting to learn. Highly recommended for the home brewer who wants to understand what is actually happening and how to be consistent between batches and how to get the most out of your yeast. Also very practical for microbrewers as there is a significant amount of info regarding the use of REAL brewing equipment. Lots of detail regarding yeast counting, culturing, cleaning, etc.
0Commentaire1 sur 1 personnes ont trouvé cela utile. Cette évaluation a-t-elle été utile pour vous?OuiNonSignaler un abus
le 21 novembre 2013
Great book with lots of good layman information.
The second half of the book is a little beyond the scope of many homebrewers. However if you wish to learn how to start a small scale biology lab (or are already a biology geek) the later parts of this book are essential!
Starts of with the basics and gives descriptions of simple ways to manage and improve yeast health. Then goes on to get in depth with agar plating and selecting single yeast strains. Finishing with technical gram positive testing for anaerobic/aerobic bacterial infections.
4/5 because it was almost too technical by the end. However If you wish to progress to much more advanced levels of yeast ranching this is the book to start with.
0CommentaireCette évaluation a-t-elle été utile pour vous?OuiNonSignaler un abus
le 10 novembre 2010
Highly reccommend this book to any level of home brewer.

More than just yeast, it also shows the proper way to conduct a beer fermentation.
0Commentaire1 sur 1 personnes ont trouvé cela utile. Cette évaluation a-t-elle été utile pour vous?OuiNonSignaler un abus
le 16 octobre 2011
This book is simply perfect, it's really complete and lots of usefull contents,helpful for those who want to cultivate yeasts, i reccomend this seller to anyone .
0CommentaireCette évaluation a-t-elle été utile pour vous?OuiNonSignaler un abus
le 7 février 2014
An essential part of your brewing library. Big or small, this guide book is worth your consideration if you plan to create quality ale & lagers.
0CommentaireCette évaluation a-t-elle été utile pour vous?OuiNonSignaler un abus
le 25 octobre 2013
Great information to take your brewing to the next level. Good information on fermentation control and techniques. Good book !
0CommentaireCette évaluation a-t-elle été utile pour vous?OuiNonSignaler un abus
le 4 février 2016
Bonne lecture très technique pour les puristes en brassage et distillation
0CommentaireCette évaluation a-t-elle été utile pour vous?OuiNonSignaler un abus
le 22 septembre 2014
Great book, full of usefull advise about temp and pitch rate. A must!
0CommentaireCette évaluation a-t-elle été utile pour vous?OuiNonSignaler un abus
le 2 décembre 2014
Written by the yeast guru himself - a must-read for any brewer.
0CommentaireCette évaluation a-t-elle été utile pour vous?OuiNonSignaler un abus
le 23 novembre 2015
Merci pour tout
0CommentaireCette évaluation a-t-elle été utile pour vous?OuiNonSignaler un abus